Ondervloeren

Ondervloeren zijn het fundament van een mooie en veilige vloer. Ook al ziet u als eindgebruiker de ondervloer niet, toch is de kwaliteit ervan van het grootste belang. ABC Design BV beoordeelt kosteloos de kwaliteit van uw bestaande ondervloer. Is hij goed gedroogd? Is hij druk- en trekvast? Zo weet u zeker dat u niet tegen vervelende verrassingen aan zult lopen. Op basis van de conditie van uw ondervloer ontvangt u een advies en offerte. De levering van een ondervloer valt bij ons altijd onder de strengste garantie.
De verschillende typen ondervloeren zijn:

Zandcementvloer

Een zandcementvloer (ook wel cementdekvloer genoemd) wordt gemaakt op basis van cementgebonden mortel. Het is de meest toegepaste dekvloer. Hij wordt aangebracht op ondergronden die niet vlak en egaal genoeg zijn om er direct tapijt of andere typen harde of zachte vloeren op te leggen.

Anhydriet dekvloer

Een anhydriet dekvloer wordt gemaakt door het storten van een vloeibaar gipsmengel in folie. Een van de eigenschappen van een anhydriet dekvloer is dat hij tijdens het drogingsproces minder krimpt dan een zandcementvloer. Ook kunnen ze dunner aangebracht worden dan zandcementvloeren.

Voor iedere vloer een ondervloer

Er zijn ondervloeren voor houten vloeren, parket, laminaat, rubbervloer, vinyl vloer maar ook voor zachte vloeren zoals tapijt en tapijttegels. Ondervloeren kunnen isolerend werken en geluiddempend zijn. ABC Design hecht grote waarde aan een goede ondervloer en kan u voorzien van duidelijk advies.