Projectstoffering

Projectgeschikt tapijt (vloerbedekking) geeft een warme sfeer aan uw werkplek, is veerkrachtig, werkt geluiddempend en isolerend. U kunt bij projectgeschikt tapijt kiezen uit verschillende materialen waarvan synthetische vezels momenteel de meest belangrijke zijn. De mogelijkheden op het gebied van kleuren en dessins zijn eindeloos.
Ons projectgeschikte tapijt is onder te verdelen in:

Tapijttegels

Tapijttegels zijn praktisch in transport, om te leggen en om te vervangen bij schade of vlekken. De uitstraling van een tapijttegel hoeft zeker niet minder luxueus te zijn als die van kamerbreed tapijt. Dat hangt vooral af van het type tapijttegel dat u kiest. Verlijming geschiedt met een anti-sliplijm, waardoor de tapijttegels ten allen tijde vrij opneembaar zijn.
Leveranciers van tapijttegels zijn onder andere Desso, Modulyss, Leoxx en Interface.

Vloerbedekking – Kamerbreed tapijt

Tapijt, afkomstig van de rol, te leveren op 200 cm, 400 cm en 500 cm breedte. Verlijming geschiedt met een daartoe geschikte milieuvriendelijke dispersiekit. Leveranciers van kamerbreed tapijt zijn o.a. Desso, Forbo, Leoxx, Bewe, Ege en Vorwerk.

Tapijt leggen

ABC Design werkt samen met professionele stoffeerders zodat de ruimtes die worden gestoffeerd er geweldig uitzien en de hoge kwaliteit gewaarborgd is. Soms zijn onze stoffeerders ware kunstenaars, bekijk onze projecten om te zien wat zij allemaal kunnen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen dat stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.