Zonwering voor binnen en buiten

Zonneschijn kan zorgen voor ongemak door een teveel aan warmte, hinderlijke schittering op computerschermen of verkleuring van uw interieur. Er zijn verschillende producten op de markt waarmee u uzelf en uw interieur kunt beschermen tegen de nadelen van zonnestralen, terwijl u ook de voordelen optimaal benut voor het creëren van sfeer.
De verschillende typen zonwering zijn binnenzonwering en buitenzonwering.

Binnenzonwering

Plisse’s

Plissé,s zijn in vele maten, kleuren en designs. Maar ook in vele vormen, voor bijv. ronde ramen. Door de vouw ogen ze heel elegant.

Verticale lamellen

  • lamellen ABC Design

Verticale lamellen, ook wel jaloezieën genoemd, zijn er in vele maten, kleuren en designs. Van transparant tot totaal verduisterend. De bediening van lamellen kan zowel handmatig als elektrisch.

Horizontale jaloezieën

Horinzontale jaloezieën zijn er in vele maten, kleuren, designs en textuur. U kunt zo op vele manieren het licht reguleren in uw ruimte.

Zonwerende folies

Deze kunnen op het raam worden geplakt.

Daglicht filters

  • daglichtfilter

Producten van gemetaliseerde folie die niet op het raam geplakt worden, maar bijvoorbeeld als rolgordijn of plissé worden verwerkt. Filters houden schadelijke UV-straling en warmte buiten.

Buitenzonwering

Screens

Screens bieden een effectieve manier om zonlicht tegen te houden. Door het compacte design passen screens op plekken waar andere buitenzonwering niet mogelijk is. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Markiezen

Markiezen zijn allereerst mooi om te zien. Ze bieden een exclusieve uitstraling aan uw pand. Markiezen kunnen zowel bij moderne als klassieke panden. De doeken zijn er in vele. designs

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn eenvoudig en zeer effectief. Zowel de armen als de doeken zijn in vele vormen beschikbaar.

Leveranciers voor binnen- en buitenzonwering zijn onder andere B&C Projects, Luxaflex en Verosol.